Genomgång av Sändningar i admin

1. Action bar. Här kan du utföra operationer på markerade beställningar, såsom boka frakt, plocklista och Ta bort.

2. Fältval. Här väljer du vilka fält som du vill visa i sändningstabellen.

3. Sändningstabell. Här visas alla dina beställningar.

I sändningstabellen har varje beställning en liten blå knapp som kan användas när du bara vill göra operationer på enskilda beställningar.

• Plocklista & fraktetikett, denna knapp bokar och skriver ut både plocklista och fraktetikett genom ett tryck.
  • Plocklista skriver bara ut plocklistan. Denna plocklista har även en streckkod som kan enkelt scannas av en streckkodsläsare när detta görs skrivs fraktetikett automatiskt ut.
  • Digital plocklista, denna kommer presentera varje produkt en åt gången på din skärm. och när du har plockat ihop beställningen kommer den visa ett val för att skriva ut fraktetikett.
  • Fraktetikett bokar och skriver ut fraktetikett den gör inget mer.

• Uppdatera från externt system. Detta är en mycket bra funktion ifall en beställning ändras i det externa systemet. Exempelvis att du ändrar en beställning i Abicart då ShipNordic hämtar inga förändringar utan detta måste göras manuellt med denna knapp.

Nu är du redo att börja boka och packa dina beställningar!

Shipnordic kommer att skicka över spårningsnummer och speditör samt markera beställningen som betald och skickad automatiskt när du bokar frakt. Använder du Abicarts Unifaun/Nshift koppling behöver du stänga av den alternativt ändra exportera beställning till "Manuell aktivering" eller Inaktiv" på Unifuan på fraktmetoden i Abicart. Om du inte gör detta funkar inte återkopplingen av spårningsnummer.