Home  »  Abicart

Lägg till ombudsväljare i kassan

För att lägga till ShipNordics ombudsväljare i kassan krävs att du har satt upp din Abicart butik och någon leveransmetod och tjänst som använder post/paket ombud. Läs mer om det här: Koppla ihop din Abicart butik med ShipNordic.

ShipNordic ombudsväljare funkar i alla Abicarts teman. Men den funkar inte ifall du använder rullgardinsmeny för leveransmetoder. Man kan enkelt stänga av rullgardinsmeny för leveransmetoder genom att gå in i Abicart admin -> Utseende -> Teman -> Välj redigera på ditt aktiva tema -> Kassa ->  "Rullgardinsmeny för leveransmetoder" Öka antalet så att det är över antalet fraktmetoder du har.

1. Gå till Abicart Admin, Utseende -> Teman -> Välj redigera på ditt aktiva tema -> Sidfot.
Scrolla ner till "Eget innehåll" och klicka på "Source code"

2. Kopiera nedan text och klistra in på en ny rad:
<script src="https://shipnordic.se/service_point_in_checkout_min_v1.3.js?ver=1"></script>
Klicka sedan på "Ok", Du måste göra detta för varje språk.

3. Scrolla upp och tryck på "Spara" som du finner högst upp till höger på sidan.

4. Klart besök nu din webshop, lägg sedan till en produkt i varukorgen för att komma till kassan där du nu bör kunna fylla i ditt postnummer för att få fram ombud i närheten av dig.