Kom igång med ShipNordic Print app

För att kunna skriva ut plocklistor och fraktetiketter behöver du installera ShipNordics print app.

1. Gå till Inställningar -> Skrivare inställningar i ShipNordic admin.

2. Klicka på "Ladda ner ShipNordic Print app för Windows"  och spara ner installationsfilen.

3. Kör installationsfilen genom att dubbelklicka på "Shipnordic-Print-App Setup".
Om du får upp "Windows har skyddat datorn" klicka på "Mer information" -> "Kör ändå".

4. Följ instruktionerna i installations stegen.

5. Nästa steg är nu att ställa in skrivarinställningar. Detta läser du mer om här.

Glöm inte att starta upp ShipNordic Print App varje gång du bokar frakt. Om programmet inte är igång kommer ingenting att skrivas ut.